VocaloidOtaku.net Forums - Providing Everything Vocaloid: Frequent annoying bug - VocaloidOtaku.net Forums - Providing Everything Vocaloid

Jump to content


Welcome to VocaloidOtaku!

You are currently viewing our forum as a guest which means you are limited to some discussions and certain features.
Take a few minutes to browse around. Should you enjoy what you see, register and you will gain access to more stuff.

Registration is simple and fast. It won't fetch you more than a minute.
Click here to join!
Guest Message © 2017 DevFuse
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Frequent annoying bug

#1 User is offline   FlyingCarParts Icon

  • VSTi Metal Musician
  • Icon
  • Group: VO+ Members
  • Posts: 216
  • Joined: 27-April 16
  • Gender:Male
  • Location:San Antonio, Texas, USA
  • Producers:owlscillate, cepheid, furez

Posted 20 November 2016 - 06:19 AM

When I enter the homepage and then click on the link that takes me to my messages, it just refreshes the homepage. It then works fine after this.

I was going to report the "Today's active content" bug but after a google search (to see if its been reported already) I found a post on it from like 2013 that Azure responded to. Must be pretty unfixable.

If the first one I mentioned is also unfixable then I can live with it. It's annoying and I want it to step on a lego block but I can live with it.

Not sure if it matters:

Win 8.1
Chrome
Luka Dunes old version skin
My Soundcloud Profile | YouTube | Facebook (faster PM replies) | Doodles

Windows 8 | FL Studio 11 | Piapro Studio | Paint Tool SAI

I designed Marie Ork's default growl art.

Vocaloids I own:
Spoiler


Alter/Ego voicebanks I own:
Spoiler

#2 User is offline   Marric Icon

  • Technidude at your service
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 787
  • Joined: 05-November 15
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Producers:<empty>

Posted 20 November 2016 - 06:33 AM

Always homepage after first opening the forum, regardless of the link clicked: Unfixable without rewriting the entire session engine of the forum software. This happens, if you always clear your cookies and/or cache of your browser before closing it.
System: Windows 8.1 x64 (i5 4x3.3 GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce GTX960)
Authoring, Mastering: PreSonus Studio One 3.5.1 Professional
Authoring: OpenMPT
Postprocessing, Editing and Mastering: GoldWave Audio Editor
FCs I belong to:

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#3 User is offline   FlyingCarParts Icon

  • VSTi Metal Musician
  • Icon
  • Group: VO+ Members
  • Posts: 216
  • Joined: 27-April 16
  • Gender:Male
  • Location:San Antonio, Texas, USA
  • Producers:owlscillate, cepheid, furez

Posted 20 November 2016 - 06:50 AM

I checked my settings and Chrome is not set to automatically delete that upon close. I never manually clear it out either.
My Soundcloud Profile | YouTube | Facebook (faster PM replies) | Doodles

Windows 8 | FL Studio 11 | Piapro Studio | Paint Tool SAI

I designed Marie Ork's default growl art.

Vocaloids I own:
Spoiler


Alter/Ego voicebanks I own:
Spoiler

#4 User is offline   missy20201 Icon

  • was Lεօղ
  • Icon
  • Group: Members
  • Posts: 943
  • Joined: 16-August 12
  • Gender:Female
  • Location:USA

Posted 20 November 2016 - 08:26 AM

Yeah, like Marric said, this only happens to me if my cache has been cleared so I have to log in again (and end up hitting log in twice). Any other time, I open already logged in and have no issue with it. Do you have the site set to remember you? Or anything in Chrome's settings that may log you out?
The squad:
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Cyber Songman
Still need to be hazed in:
Posted Image Posted Image Posted Image
Sprites by haneoka c:

Owner of
Posted Image

#5 User is offline   Marric Icon

  • Technidude at your service
  • Icon
  • Group: Moderators
  • Posts: 787
  • Joined: 05-November 15
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Producers:<empty>

Posted 20 November 2016 - 08:36 AM

I don't know how this behaves if you autologin as hidden user (like FlyingCarParts does).
System: Windows 8.1 x64 (i5 4x3.3 GHz, 16 GB RAM, nVidia GeForce GTX960)
Authoring, Mastering: PreSonus Studio One 3.5.1 Professional
Authoring: OpenMPT
Postprocessing, Editing and Mastering: GoldWave Audio Editor
FCs I belong to:

Posted Image
Posted Image
Posted Image

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic


1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users